Dit is het vierde blok met 3 verslagen, en wel:
projectie, vakantie en verhalen

projectie

‘Leen, mag ik je laten weten dat ik soms jouw weergave van ons gedachteverkeer wel wat vind hebben van projectie?, Ik herken dan mijn inbreng maar spaarzaam en ervaar dat dan ook nog eens een voorbeeld van jullie geveinsde superioriteitsdenken’

Ja mier,

vakantie

‘Leen, ik heb je reuk een tijdje gemist, hoe komt dat?’

Ja mier, dat is weer zoiets wat wij mensdieren doen: dan stoppen we met werken en gaan even ergens anders leven, in ons geval een stuk land dat midden in het water ligt, hier behoorlijk ver vandaan, wij hopen dan dat we er sterker vandaan komen dan naar toe zijn gegaan. We noemen dat vakantie, maar ik ben dan wel buiten reukafstand, maar in mijn hoofd neem ik de aandacht en herinnering aan jou wel met me mee!’