Dit is het vijfde blok met 4 verslagen, en wel:
boeken, krant, internet en vakantie-uitleg

boeken

Nee mier, ik ben eigenlijk te druk met van alles om tijd voor je te maken! Door mijn tekstverslag van onze gesprekken waarmee ik vrienden en zielsverwanten op de hoogte wil houden krijg ik ook mooie reacties! Op een ander moment zal ik je wat doorgeven hoe jullie als soort/dier ons door vertellers worden voorgespiegeld/uitgelegd. Dansende vriendin Riëtte wees mij zo ook op het heel oude boekje over De kleine Johannes, maar daarover later meer. Nu eerst even actualiteit: sinds lange tijd ben ik weer naar ons gebedshuis geweest bij de dankdienst voor de oogst. De geestelijken dankten daar de ‘supermens God’ voor ‘zijn’ rijke opbrengst aan vruchten van het land dat wij dan deels ronddelen aan de mensen -uit eigen kring- die dit nodig hebben. Over mens-superioriteit gesproken; wij aarde-verknoeiers die vieren… Ik voel je terechte ergernis al opkomen terwijl ik dit aan je doorgeef! Morgen maar weer verder met een iets schonere lei… Maar ‘morgen’werd maanden later want in de warme tijd die wij zomer noemen, gaan we meestal ergens anders wonen en leven, vakantie noemen we dat; zo ook dit jaar en daar kwam onze hele ontmoeting en al onze gedachte-uitwisseling tot een schokkende ervaring in een bij mij opborrelende tekst als Spoken Word! Ik ben niet echt bang, maar wel erg gespannen nieuwsgierig of mijn verwachting ook uit zal komen. Wat denk jij/denkenjullie?