De boeken van Narratio mogen dan vrijwel geheel zijn verkocht/opgeruimd, maar van de laatste decennia zijn van de boekbestanden nog vrij veel titels gearchiveerd, die ik in overleg met de auteurs, beschikbaar kan stellen als digiboek voor een bescheiden bedrag van € 5,00 per boek dan wel € 10,00 per Bonnefooi-werkschrift!

Elke maand kies ik op basis van de actualiteit of liturgische kalender een pareltje uit dit archief om belangstellenden aan te bieden. Voor de start Zomer 2021 is de keuze gevallen op het Zomer/Herfst-werkschrift van Bonnefooi 2009, dat qua gebruikte leesroosters in de Nederlandse kerken aansluit bij de komende zomermaanden. Dit werkschrift is gemaakt voor gebruik in de PKN-kindernevendiensten en de RK-kinderwoorddiensten, maar kan met enige creativiteit zeker ook in de school- en/of thuissituatie goed van pas komen. Een werkschrift met verhalen, aktiviteiten en werkbladen voor en met kinderen van 3 t/m 12 jaar om iedere week van 7 juni t/m 22 november stukje bij beetje even stil te staan bij en aan de slag te gaan met bijbelse verhalen!

Dit digiboek is te bestellen voor €10,00 bij KindCentraal@lvdherik.nl. Na bestelling ontvangt u per mail dit werkschrift met een mailnota voor de betaling